StartpaginaStartpagina.htmlshapeimage_1_link_0
ContactContact.htmlshapeimage_2_link_0
ProjectenProjecte_1./Projecten.htmlshapeimage_3_link_0

Nieuws

Winkelhttp://www.grooots-shop.nl/shapeimage_4_link_0

15 % korting op Uw aankopen in onze webshop!


Wij brengen minimaal 4x per jaar  via de webwinkel een Nieuwsbrief uit. Daar bovenop ook nog  regelmatig een Aktiejournaal met 1 of meerdere korting aktie’s.


Wilt U de Nieuwsbrief en Aktiejournaal ook ontvangen en gebruik maken van de 15 % korting? Schrijf U dan hier in voor de Nieuwsbrief in onze webshop of vind ons leuk op facebook en geef uw e-mail adres op in een bericht.

Zodra U bij ons bekend bent ontvangt u binnen 24uur een persoonlijke bevestiging met daar in een persoonlijke kortingscode waarmee U 5 % extra kassa korting krijgt op uw eerste bestelling deze korting krijgt U over de gehele bestelling boven de € 100,00.


Na ontvangst van Uw eerste bestelling krijgt U bij aflevering van de door U bestelde artikelen een kortingskaart met een persoonlijke kortingscode die U recht geeft op 10 % korting vrij naar keuze te besteden bij een volgende bestelling boven de € 100,00. Dit betekend dat U artikelen bijna tegen kostprijs koopt en U de door U gekozen artikelen nergens anders zo goedkoop kan kopen.


Ga snel naar onze winkel en meld U aan voor de Nieuwsbrief en ontvang Uw 15 % korting!

Aktie - Journaal

Nieuwsbrief